Billack i Eskilstuna

Hade ett något helt sanslös otur häromdagen när jag körde på motorvägen, jag har i princip aldrig åkt på stenskott och jag diskuterade just detta med en av mina kollegor innan jag satte mig i bilen för att köra. Tror ni redan förstår vad jag kommer att komma med detta, för det var verkligen inte något jag skulle sagt allt för tidigt. Ungefär 30 minuter in på bilturen så har jag åkt på tre massiva stenskott, ett som gave en gigantisk spricka på framrutan. En som repade upp hela motorhuven och givetvis också såklart sidan på bilen.

Jag behövde därför åka till en bilverkstad som erbjuder billack i Eskilstuna. Så efter att ha pratat med mina vänner föreslog den enda att jag verkligen borde ta och besöka NNN Polering & Lackskydd då han tidigare hade besökt dem och var fantastiskt nöjd över slutresultatet.

Förklarade snabbt när jag kom dit och de körde omedelbart igång med arbetet och under tiden så drog jag och polarna iväg på att shoppa lite för att få tiden att passera, under den tiden körde jag mig två par nya sneaker som jag känner mig skit nöjd i att ha investerat i.

När vi kom tillbaka ett par timmar senare så var dem färdiga med arbetet och den nya lackeringen blev verkligen hur lyckad som helst.

Så ett stort tack till NNN Polering och Lackskydd för deras fantastiskt hjälpsamma och effektiva arbete dem utförde för mig.

Du gillar kanske också...