Ett möbelsnickeri i Höganäs

Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag mest skriver om saker som är relaterade till shopping. Idag tänkte jag skriva om någonting lite annorlunda, nämligen ett möbelsnickeri i Höganäs som med sina tjänster inom finsnickeri och renovering vänder sig till alla i eller omkring Höganäs och Helsingborg. Jag har nämligen valt att vända mig till dem då jag försökte hitta fönster och dörrar som har lite speciell eller äldre stil och inte riktigt kände att jag kunde hitta något sådant någonstans. Därför fick jag upp ögonen för Av Trä som erbjuder tjänster inom nyproduktion och kan utefter dina egna önskemål och ritningar skapa det som du vill ha eller är i behov av.

Jag har alltid tyckt att dörrar och fönster av en lite äldre stil är så himla vackert och att det skulle passa så mycket bättre på mitt hus än vad jag har haft fram tills nu. Jag har bott i mitt hus i snart 7 år nu och har precis gjort färdigt en hel del renoveringar som har stått på önskelistan länge. Dock så har jag alltid tyckt att stilen på mitt hus har varit lite konstig då allt på huset har den här lite äldre och vackrare stilen medan både dörrar och fönster känns något mer moderna på något sätt och jag känner ju så klart att det skulle vara hur härligt som helst att få bo i ett hus som verkligen ser ut som att det skulle kunna vara från 1700-talet eller 1800-talet. Därför fick Av Trä komma in i bilden då jag har fått höra mycket bra saker om dem via bekanta och vänner som har anlitat dem för att renovera gamla möbler och har varit hur nöjda som helst. När man vänder sig till dem så känner man sig verkligen viktig och uppmärksammad och arbetet utförs smidigt, noggrant och omsorgsfullt. Jag är så glad att jag valde att anlita Av Trä för att hjälpa mig med detta.

Du gillar kanske också...