Konst i Vasastaden

I helgen så var jag på besök för att söka efter just konst i Vasastaden. Har länge fascinerat mig att se olika konstnärers arbeten och vad dem kan utföra, speciellt inom de kreativa loppet. Jag brukar alltid ha som mål att varje gång jag ska besöka en ny konstutställning så vill jag alltid köpa med mig minst en. Jag besökte denna gången Joulartdesign och måste verkligen säga att jag var helt förbryllad över vilka helt fantastiska konstnärer dem har hos sig. Jag köper en tavla från en Marie Farestål då jag förbryllades något så ofattbart mycket över hur vacker design det var på den tavlan med alla detaljer som man lägger märke till dag för dag.

Vad som även var så trevligt med att besöka just Joulartdesign var det faktum att de erbjöd så fantastiskt trevlig service vilket gjorde hela upplevelsen att gå inne hos dem enormt trivsam. Så för dig som söker konst i Vasastaden, då vill jag verkligen passa på att rekommendera Joulartdesign som letar efter toppklassig konst som ingen annan har.

Du gillar kanske också...