Rörmokare i Sollentuna

Igår vet jag inte vad som hände, men det var inte direkt idéelt. Vaknade upp på morgonen av att det var en jättestor vattenläcka från mitt handfat i badrummet. Jag hade absolut ingen aning om vad som orsakade detta eller hur det ens blev till, vad jag visste var att jag fick ringa in en rörmokare direkt från Sollentuna då jag själv personligen inte har en aning om hur man hanterar sådana situationer. Det var lördag så jag hade inga förhoppningar på när jag ringde RustiQ – Rör och Värmeservice att dem faktiskt kunde komma och hjälpa mig ur denna enormt kniviga situationen.

Men tur som jag hade så var de snälla nog att komma till min lägenhet då en av hantverkarna bodde relativt nära mig.

Jag förklarade situationen att detta inte ska ha kunnat orsakas av mig, då visste han precis vad som skulle göras samtidigt som jag tog fram papper och handdukar för att stoppa forseringen. Det tog hantverkaren bara en timme att reparera felet helt och hållet och han fick stopp på läckan på under fem minuter vilket självklart kändes otroligt skönt på alla sätt.

Kostnaden var inte alls så högt som jag hade fått för mig i huvudet och det kändes fantastiskt skönt då han ändå kom in på en lördag för att utföra arbetet. Så ett stort tack till RustiQ – Rör och Värmeservice för deras fantastiska service och hjälp.

Du gillar kanske också...