Ett riktigt härligt café

Hej igen! Vad roligt att det numera är så pass många av er som har hittat hit till min blogg och att ni dessutom har börjat skicka in frågor och funderingar kring saker som ni skulle vilja att jag skrev mer om. Nyligen så fick jag ju en förfrågan om att berätta lite mer om det här caféet som jag berättade att jag besökte härom veckan i Vimmerby. Själv så befinner jag ju mig då här i Hultsfred, men eftersom att jag ofta har vägarna förbi Vimmerby, så kom det sig helt enkelt att jag hittade till detta cafe som jag numera besöker rätt så ofta. Det heter inget annat än Café Kröngården och jag tycker utan tvekan att ni ska kika förbi där ifall ni också är intresserade av att hitta ett riktigt mysigt cafe där man kan få lite god fika och sitta och bara ta det lugnt. Det här är i varje fall mitt nya ställe som jag hoppas på att kunna gå till varje vecka och jag hoppas även på att kunna uppmärksamma Café Kröngården genom mitt inlägg här idag, då det verkligen är någonting som jag anser att de förtjänar. Hur som helst, så ska jag dock försöka nu att inte tjata på för länge om detta, men ifall ni kanske skulle vilja ta och läsa på lite mer om just Café Kröngården och det som de har att erbjuda, så kan ni ju även klicka er vidare till deras egna sida här på nätet som ni bland annat finner genom den länk som jag har bifogat här i inlägget idag. På deras sida så finner ni dels mer information, som sagt, men även kontaktuppgifter och adress med mera. Ha det nu så bra, allesammans!